perjantai 30. toukokuuta 2014

kuvia sängystä + löpinää

Jep, eli käytiin tänään T:n kanssa ostamassa se sänky, se on kyllä ihana, harmi vaan, että vielä 4 kuukautta tyhjillään. :<

Tää päivä on ollu jotenki vaikee. Aamusta asti närästäny niin hitoksee, ettei oo pystyny kunnolla syömään, sitte oli lopulta pakko saaha ruokaa ja menin ystävän kanssa terveellisesti pizzapojille -.- Onneks on olemassa sen niminen pelastus kun Rennie.  Se on ollu miun paraskaveri viimesen viikonajan, kun herään yölläkin niin kauheeseen närästykseen ettei oo tosikaa... :s
Oon sentään siinämielessä onnellinen, että toi rennie auttaa mulla tähän vaivaan, koska useilla se ei auta yhtään mitään.

Huomenna ois ystävän + tulevan kummitädin valmistujaisjuhlat, ja mulla on niin hirvee pulma et mitä laitan sinne päälle, kun näytän joka asussa valaalta :D Mut ei se haittaa, oon toisaalta aika ylpee tästä miun vatsakummusta <3
Voisin laittaa huomenna sit kuvia, että mihin asukokonaisuuten päädyin, pääsee muutkin kauhistelemaan tätä miun plussapallo-olemusta.

Käytiin tänään T:n kanssa miun mutsin luona, ja julistin siellä sitten kovaan ääneen kuinka oon keksinyt niin suloisen nimen meijän pojalle. Kaikki kuunteli korva tarkkana mitä aijon sanoo ja sit tokasin vaan ilosesti, että Dimitri... Joka-ainoa ihminen siinä huoneessa repes totaallisesti nauramaan ::< Joo, tiedän, että kyseinen nimi kuulostaa itänaapurimme Venäjän tuontinimeltä, mutta mitäs sitten..? 
Onneksi meillä on kuitenkin T:n kanssa aikalailla jo nimi valmiina , josta kummatkin tykätään. :) Ja se ei ainakaan tietääkseni oo venäjältä peräisin x)

Nojoo, tää oli vähän tällänen diipadaapa postaus, mutta lisään nyt niitä kuvia. :)

                                          Meijän prinssin jalkapohja oli jopa 3cm <3


Tos on kuva meijän makuuhuoneessa, asutaan nyt siis 60m2 kaksiossa, jossa olis tarkoitus asua tää ensimmäinen vauvavuosi, ja muuttaa sitten kolmioon. No katotaan nyt miten tänne mahdutaan :) 


                             Tässä se ihanuus on ! <3 Ja se on niinkun makuuhuoneen nurkassa tossa meijän                                          sängyn jalkopäässä, mut vähä sivummalla :)


                                     Reunansuojuksen kuosi :)



Ja oli pakko ottaa kuva kun käytiin siellä tulevan mummon luona, oli niin ihanan näkönen omenapuu, mut ei nyt oikein kuvasta välity se todellinen näky :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti